Dirty Dancing is aanstaande vrijdag te zien in verschillende bioscopen

Dé lift wil je toch zien op het grote doek?

De bekende filmklassieker Dirty Dancing, wie kent 'm niet? Goed nieuws voor alle fans, en voor degenen die de film nog nooit hebben gezien (shame on you). Aanstaande vrijdag zijn Patrick Swayze en Jennifer Grey eenmalig op het witte doek te bewonderen.

Lift me
Aanstaande vrijdag is acteur Patrick Swayze negen jaar overleden. Om de acteur te herdenken wordt Dirty Dancing daarom gedraaid in verschillende bioscopen in Nederland. We zetten de deelnemende bioscopen voor je op een rij:

· Pathé bioscopen

· Filmtheater Cinecenter Amsterdam

· Kinepolis CineMeerse Hoofddorp

· Kinepolis Almere

· Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

· Vue Purmerend

· Vue Hilversum

· Vue Alphen aan de Rijn

· Cineworld Beverwijk

· Wolff Huizen


Het verhaal
Voor degenen die geen idee hebben van Dirty Dancing. We vertellen je maar al te graag de verhaallijn. Frances Houseman – beter bekend als Baby – is samen met haar ouders op vakantie. Johnny (Patrick Swayze) werkt als dansleraar op het vakantiepark waar Baby verblijft.

Penny is de danspartner van Johnny, maar door haar zwangerschap kan ze de grote eindshow niet dansen. Baby - die allesbehalve kan dansen - wordt gevraagd om de plek in de show van Penny over te nemen. Tijdens de danslessen van Johnny en Baby bloeit de liefde tussen de twee op.

Tijdens de eindshow dansen de twee op het bekende nummer ‘Time of My Life’ en schittert Baby op het toneel, want nobody puts Baby in a corner. Dat blijkt ook wel uit de beroemde lift.

View this post on Instagram

Baby and Johnny ❤️#FridayFeeling #DirtyDancing

A post shared by Dirty Dancing Movie (@dirtydancingmovie) on

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good