Nieuw in het assortiment: H&M verkoopt trenchcoat voor je hond

Als je er een beetje hip bij wil lopen, draag niet alleen jij de laatste mode, maar ook de viervoeter naast je. Dat begrijpt H&M, en dus introduceren ze de trenchcoat voor je hond.

hm-trenchcoat-hond-kopen
Leonides Ruvalcabar via Unsplash

Fesjun voor je furry friend. Hennes & Mauritz heeft begrepen dat trends tegenwoordig niet alleen meer voor de mens zijn weggelegd. Als je er een beetje hip bij wil lopen, draag niet alleen jij de laatste mode, maar ook de viervoeter naast je. En dus komt de Zweedse modeketen met een kledingstuk voor je hond (of uit de kluiten gewassen kat).

Trotseer de regen
Dus: heb jij een trouwe viervoeter aan je zijde, dan is het de hoogste tijd om ook hem (of haar) in het nieuw te steken. Is overigens geen overbodige luxe, nu de herfst in aantocht is. Komt goed van pas voor het geval je hond zo'n diva is die met regen ineens geen poot meer vooruit wil zetten. Of het leuk vindt om zich pal naast jou uit te schudden.

Op chic
De hondentrenchcoat is beige van kleur, heeft een gesp om de buik zodat de boel niet alle kanten opglijdt na de eerste sprint in het bos, en heeft een zachte stof aan de binnenkant. Inclusief Brits kraagje, om het af te maken. Prijs: €14,99. Aanschouw.

H&M

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good