Fikkie trotseert de regen: HEMA verkoopt regenjas voor je hond

Jij een regenjas, je viervoeter een regenjas. En dat voor een spotprijs.

Net als Hennes & Mauritz heeft ook HEMA begrepen dat trends tegenwoordig niet alleen meer voor de mens zijn weggelegd. Als je er een beetje hip bij wil lopen, draag niet alleen jij de laatste mode, maar ook de viervoeter naast je. En dus komt het Nederlandse warenhuis met een regenjas voor je hond (of uit de kluiten gewassen kat).

Trotseer de regen
Heb jij een trouwe viervoeter aan je zijde? Dan is het de hoogste tijd om ook hem (of haar) een op maat gemaakte regencape aan te doen. Is overigens geen overbodige luxe in Nederland, al helemaal nu de herfst in aantocht is.

Komt goed van pas voor het geval Fikkie een diva is die met regen ineens geen poot meer vooruit wil zetten. Of het leuk vindt om zich pal naast jou uit te schudden.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Zoals je ziet is de 'regenjas' geel met sterren. Ook fijn om te weten: de cape is waterproof, heeft reflecterende accenten en is ademend.

Kost je slechts €5,60. En is beschikbaar in maat S, M en L. Kortom; zowel kleine Fikkie als grote Brutus kunnen de regen trotseren.

Matching
Mocht je van de matching outfits zijn, dan kun je ook je kind, neefje of buurmeisje in dezelfde jas hijsen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good