Vacature: attractiepark de Efteling zoekt stuntmannen of -vrouwen te paard

Wie heeft er zin in een nieuwe baan?

raveleijn-show 
Efteling

Paardenliefhebber, daredevil en op zoek naar een nieuwe baan? Het welbekende attractiepark de Efteling in Kaatsheuvel zoekt stuntmannen of vrouwen die zich wel raad weten met een paard en een zwaard. Sterker nog, als je op het beest durft te staan terwijl je rondzwaait met een zwaard, maak je geheid een goede kans op een nieuwe baan als ruiter in de voorstelling Raveleijn.

Wie durft?
Voor de Raveleijn-show zoekt de Efteling dus stuntmannen en/of vrouwen. Ervaring is mooi meegenomen, maar niet getreurd voor degenen zonder ervaring. In het Franse themapark Puy du Fou – uitgeroepen tot beste Europese attractiepark 2017 – word je een maand lang klaargestoomd.

Als ruiter breng je natuurlijk veel tijd door met je paard, angst voor paarden is dus niet handig. Lijkt het je wel wat? Solliciteer hier.

Raveleijn
In de show Raveleijn – gemaakt door de Efteling en schrijver Paul van Loon – verhuizen vijf broers en zussen naar het platteland. In hun nieuwe woonplaats vinden ze een magische poort. Wanneer de vijf kinderen de poort betreden met vijf kraaien, komen ze in een middeleeuwse wereld. In deze wereld veranderen de kinderen in volwassen ruiters en de kraaien in paarden.

Uithoudingsvermogen
Naast je liefde voor paarden, mag je je uithoudingsvermogen ook aanspreken. De show wordt drie tot zes keer per dag opgevoerd. Het team bestaat uit veertig mensen, onder wie de ruiters die een belangrijke rol spelen in het stuk. That could be you.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good