Twee vliegen in één klap: een spaceship-onderkomen voor je kat én een aanwinst voor je interieur

Hier gaat het hart van een kattenvrouwtje sneller van kloppen

spaceship-onderkomen-voor-je-kat-interieur
MyzoojapanInstagram

Een nieuw stulpje voor je kat én een design-item aan de muur? We tippen je graag de MYZOO Spaceship Gamma.

Het transparante raampje zorgt niet alleen voor een veilige omgeving voor je kat, maar ook voor extra groot zicht. Het materiaal en de bolling werkt namelijk als een vergrootglas. Het spaceship heeft vier luchtgaten, waardoor je lieveling genoeg zuurstof krijgt. MYZOO is een Japans bedrijf, maar via Amazon kun je het voor €115 bestellen en naar Nederland versturen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De keuze is reuze
Heb jij je pluizige vriend liever op de grond? dan heeft MYZOO ook de Spaceship Alpha in het assortiment. Dit design heeft een iets grotere afmeting dan het exemplaar dat je aan de muur hangt. Het prijskaartje is wel hoger. Voor €145 is het product van jou.

Meer inspiratie?
Wil je meer wooninspiratie voor je kat? Het is dan zeker de moeite waard om het bovenstaande Instagram-account eens goed door te scrollen. Het account van MyzooJapan deelt niet alleen de Spaceship-modellen, maar deelt ook veel meer leuke spullen waar het hart van een kattenvrouwtje harder van gaat kloppen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good