Temptation Island VIPS' koppel Donny en Amijé gaan samenwonen

Dit zijn de eerste beelden van het huis

donny-amije
Instagram

Na een heftige deelname aan Temptation Island VIPS (we noemen een Danique, matchende tattoo met een verleider en beelden met de ‘microfoon uit’) hadden we de hoop in Donny en Amijé een beetje opgegeven. Toch is het na een break van twee maanden goed gekomen met het koppel. Zo goed zelfs dat ze gaan samenwonen.

Dé vloer
Op Instagram is te zien hoe blij ze allebei zijn met een nieuwe vloer in het huis. Amijé zit op de grond van de keuken: “Ons huisje is bijna klaar. Bedankt @koreman._ voor de vloer,” plaatst Amijé onder haar foto. We snappen allemaal wie ze met ‘ons’ bedoelt.

Ook de jongste Roelvink-telg deelt een foto van de vloer (het moge duidelijk zijn dat het laminaat gesponsord is). “Het huis is bijna zover. Thanks @koreman._ voor de top vloer," aldus Donny op Instagram.

Het Temptation-koppel laat ons niet veel van hun nieuwe stekkie zien. De laminaatlegger daarentegen geeft ons nog een extra sneekpeek van de woning. Benieuwd naar het uitzicht van het huis? Klik even verder.

Weet je nog?
Er is na de afleveringen van Temptation Island VIPS van alles gebeurd en wij hielden het bijna niet meer bij. Om je geheugen even op te frissen hebben we alles op een rijtje gezet. Ook vertellen Donny en Amijé wat er allemaal gebeurd is na Temptation in de video die ze samen met broer Dave Roelvink maakten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good