Aflevering drie van Holland's Next Top Model: de langverwachte make-over

In één woord: drama.

still-hntm
RTL Holland's Next Top Model

We zijn alweer bij aflevering drie van Holland’s Next Top Model: The New Season. Met nog tien modellen in de race is het tijd voor.... de make-overs. Bij uitstek onze lievelingsaflevering. Zoals elk jaar is het weer tijd voor tranen en drama.

Make-over time
Er staat een bord met de nieuwe looks die de modellen krijgen in het hostel. Op dat moment weten de modellen ook hoe laat het is. It's make over time.

Cecilia, Daan en Sara bekijken de verschillende looks. Al snel komen ze tot de conclusie welke looks ze zichzelf niet willen laten aanmeten. Cecilia (in haar roze trui) houdt absoluut niet van roze en wil zeker geen roze haar (iets met tegenstrijdig). Sara wijst direct angstig naar het blonde korte pittige kapsel. Daan blijft lekker positief: “Gewoon gaan met die banaan.”

Cecilia
De eerste die te horen krijgt wat er gaat gebeuren is Cecilia. Het korte kapsel is voor haar geen optie, want 'haar gedrag is al mannelijk genoeg'. Als daar een opgeschoren look bijkomt, 'vindt ze nooit meer een vriend'.

Lucky for her, het wordt roze haar. Haar lievelingskleur nog wel (not). Hoewel Cecilia eerder zei dat ze écht geen roze kapsel wilde, reageert ze verrassend positief.

The drama is real
Het drama begint pas echt wanneer Cecilia's bruine lokken geblondeerd zijn. Ze sluit zichzelf op in de wc, waarna de tranen blijven rollen. Als het model uiteindelijk in de spiegel mag kijken en haar roze haar ziet, is haar enige reactie: “Doei.”

Sara
Ook de nachtmerrie van Sara komt uit: een kort pittig kapsel it is. Hoe erg Esther van ELLE ook haar best doet om de nieuwe look aan te prijzen, het besluit van Sara staat vast: ze gaat het écht niet doen. Dat betekent dat Sara Holland’s Next Top Model moet verlaten. Over één spelregel zijn ze heel duidelijk: wie niet aan de make-over meedoet, moet naar huis.

Wildcard
Omdat Sara naar huis moet, is er opeens een plek over in de HNTM-wedstrijd. Deze plek wordt ingevuld door Naomi. Naomi haalde de top tien nét niet, maar vanaf nu hoort ze daar dus wel bij. Rikkie is daar minder blij mee: “Jij was afgevallen, ga lekker naar huis. Het is voorbij voor jou.” Soufyan is daarentegen wél blij met de terugkomst van Naomi. Zelfs zo blij, dat we een HNTM-romance zien opbloeien.

Het wildcard-model moet er wel direct aan geloven. Haar lange lokken worden geknipt tot een extreem korte boblijn. Niet de keuze waar ze zelf voor was gegaan, maar Naomi heeft er alles voor over om topmodel te worden. De make-overs van de overige dames zijn minder spraakmakend.

De mannen
Bij de mannen verandert er vrij weinig: Barts haar wordt geföhnd. Danilo's haar kon niet korter, dus dat wordt alleen bijgewerkt. Het hoge kroeskapsel van Soufyan gaat eraf en Tim’s kapsel wordt iets korter geknipt.

Daan moet daarentegen zijn mooie lok vaarwel zeggen, zijn haar wordt gemillimeterd. En oh ja, oranje geverfd (klein detail). Daar is 'ie zelf minder blij mee. “Ik lijk wel een sinaasappel,” aldus Daan.

Eliminatie
Vorige week werd al duidelijk dat vanaf deze aflevering elke week een model naar huis wordt gestuurd. De eliminatie gaat ditmaal alleen anders dan we gewend zijn.

Juryleden Kim Feenstra, Nigel Barker, Jean Paul Paula en Anna Nooshin stemmen 'ja' of 'nee' per model. De modellen met de meeste ‘nee's’ kunnen vervolgens geëlimineerd worden. Deze aflevering zijn dat: Danilo, Bart, Fee en Soufyan. Na juryberaad is Fee utieindelijk het model geworden dat deze week afscheid moet nemen van Holland’s Next Top Model.

Benieuwd naar de make-overs van de modellen die door zijn naar aflevering vier? Bekijk ze hieronder.

Bart
RTL Holland's Next Top Model
Cecilia
RTL Holland's Next Top Model
Daan
RTL Holland's Next Top Model
Danilo
RTL Holland's Next Top Model
RTL Holland's Next Top Model
RTL Holland's Next Top Model
RTL Holland's Next Top Model
RTL Holland's Next Top Model
RTL Holland's Next Top Model

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good