Nederlandse dramaserie KLEM krijgt een derde seizoen

Nog even wachten...

klem-serie
Still KLEM

We hebben goed nieuws voor de KLEM-fans onder ons: er komt een derde seizoen. Nog meer Barry Atsma op ons televisiescherm, worden we vrolijk van.

KLEM
Sinds afgelopen week is er elke donderdagavond een aflevering te zien van het tweede seizoen op NPO1. De opnames van het derde seizoen starten in 2019. Wanneer de eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt uitgezonden, is nog niet bekend. We kunnen in ieder geval tot november dit jaar genieten van afleveringen uit seizoen twee.

Het verhaal
In de Nederlandse dramaserie volgen we het leven van weduwnaar Hugo (Barry Atsma). Hugo woont samen met zijn twee dochters, Suzan en Laura. Dan hebben we ook nog Christine, het kind van Kitty (Georgina Verbaan). Christine is bevriend met de kinderen van Hugo. Kitty staat voor het gezin klaar na het overlijden van hun moeder/vrouw.

Marius (Jacob Derwig), vriend van Kitty en vader van Christine, komt net uit de gevangenis. Na zijn vrijlating krijgt hij vrijwel direct te maken met financiële problemen. Hugo wil hem helpen omdat Kitty zijn gezin zo goed ondersteunt. Voordat Hugo het weet, raakt hij diep verzeild in de criminele wereld.

Prijzen
Elke aflevering genieten we van de hoofdrollen: Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan. Voor hun rol in KLEM werden zij beloond, Atsma en Derwig werden genomineerd voor een Gouden Kalf. Derwig won de prijs voor zijn rol als Marius in 2016. Georgina won de Gouden Notekraker in 2017 voor haar rol als Kitty.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good