Leukste nieuws van de week: comedyserie Kees & Co komt terug op televisie

De dag die je hoopte dat ooit zou komen

kees-and-co-comedyserie-televisie
Kees & Co

Oh yes! Onze oude vertrouwde televisievriendin Kees Heistee keert terug op de buis. Gelukkiger krijg je ons niet vandaag: RTL heeft besloten om na twaalf jaar tv-stilte nieuwe afleveringen van Kees & Co te maken. Dat betekent precies wat je denkt dat het betekent: Kees en Ben komen terug met een negende seizoen (en hopelijk onderbuurvrouw Sonja).

They are back
Dat maakte onder andere Kees zelf, a.k.a. Simone Kleinsma, bekend via onderstaande video.

This content is imported from Facebook. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

RTL heeft dit besluit genomen nadat ze erachter kwamen dat de herhalingen van de comedyserie als een gek werden gekeken op Videoland. "Het is één van onze populairste series en er is een grote behoefte naar een nieuw seizoen", aldus RTL-woordvoerder Irene Frijters.

Nostalgie
In 2006 konden we voor het laatst genieten van Kees en Ben, die het all day every day druk hadden met hun puberkinderen Anne en Rudi. Wat we in ieder geval weten, is dat Simone terugkeert als de oude, vertrouwde Kees.

Kees en Sonja
Welke andere personages terugkeren, is nog niet bekend. Dat de cast en verhaallijn wordt aangepast aan de huidige tijd, is in ieder geval zeker. Kleinsma vertelde in een interview met RTL Boulevard dat alleen Kees terugkeert in het nieuwe seizoen. Naast haar zullen het over het algemeen nieuwe karakters zijn die we gaan zien.

De opnames beginnen op 2 oktober aanstaande. Net als vroegah, gebeurt dit met live publiek (hurray voor het niet gebruiken van een lach-band). Vooralsnog zal het nieuwe seizoen in het voorjaar van 209 te zien zijn op RTL 4 en Videoland.

En als ik kon kiezen...
Om nog even wat jeugdsentiment op te halen (en je heel oud te laten voelen): Kees & Co begon in 1997 met de eerste aflevering op RTL 4. Elk seizoen was succesvol, wat ervoor zorgde dat er uiteindelijk 96 afleveringen zijn gedraaid, verdeeld over acht seizoenen.

... koos ik negen keer voor jou
Kees & Co werd tussen 1997 en 2006 uitgezonden door RTL 4. Het kwam tot 96 afleveringen, verdeeld over acht seizoenen. Om je geheugen even op te frissen hierbij de leader van de serie. We helpen je met de eerste zin: "Was ik maar een kat die negen levens had..." Aan jou de taak om in je geheugen te graven of je de rest van het liedje nog weet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good