Zien! Er is een nieuwe trailer van The Sinner seizoen twee

We weten WIE het heeft gedaan, maar WAAROM?

The-Sinner-seizoen-2-Netflix
The Sinner

Hoewel we nog aan het bekomen zijn van seizoen één, werd in maart bekend dat The Sinner met een nieuw seizoen op de proppen komt. Kon ook niet anders, na het succes van seizoen één. Instagram Stories, je Instagram-feed, lunchgesprekken, de serie domineerde ons leven. In november zal dat waarschijnlijk weer het geval zijn, aan de derde trailer van het nieuwe seizoen te zien.

We weten wié het heeft gedaan, maar waarom?
In juni dit jaar kregen we de eerste trailer van het tweede seizoen van Netflix Original serie The Sinner te zien. Daarin werd al snel duidelijk: Cora (Jessica Biel) is in seizoen 2 helaas nergens te bekennen. Althans, niet meer voor de schermen. Jessica is in het nieuwe seizoen uitvoerend producent.

Spooky story
In seizoen 1 pleegt Cora uit het niets een moord tijdens een stranddagje, waar ze zich vervolgens niks meer van herinnert.In seizoen twee hebben we wederom te maken met een bizarre moordzaak. Dat een 11-jarig jongetje hoofdverdachte is, weten we door de trailer.

Hi Harry
Als je het eerste seizoen hebt gezien, herken je één gezicht: detective Harry Ambrose. Na lange tijd gaat hij terug naar zijn hometown New York. Aan hem de taak om het bloedstollende mysterie rondom de dubbele moord op te lossen.

Als nog-niet-kijker hopen we dat je van een vleugje thriller en horror houdt, want de trailer brengt een duistere sfeer met zich mee. Benieuwd? Kijk 'm hier.

Releasedatum
Nog even geduld, op 9 november 2018 wordt het nieuwe seizoen gelanceerd op Netflix. In de tussentijd moeten we het dus nog even doen met trailers en teasers.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good