Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder zijn begonnen aan een adoptietraject

"Ik gun alle kinderen bescherming"

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Yolanthe Sneijder-Cabau heeft altijd al gedroomd van een groot gezin. Samen met haar man Wesley Sneijder heeft ze – na een lang medisch traject - een zoontje, 2-jarige Xess Xava. Uit een eerder huwelijk heeft Wesley nog een zoon, 11-jarige Jessey. Het stel is nu begonnen aan een adoptietraject.

Adoptie
Het is al even bekend dat de familie Sneijder nog een kind wil en dat adoptie voor hen een optie is. Aan AD vertelt de 33-jarige Yolanthe: “Ik wil niet alleen alles doen om mijn eigen kindje te beschermen, maar ik gun alle kinderen bescherming. Dat heb ik altijd al gehad, maar sinds Xess er is nog meer. Daarom willen Wesley en ik ook heel graag een kindje adopteren.” Aan dat traject zijn Wes en Yo nu begonnen.

Het traject voor adoptie is enorm lang, zo weten ook Wesley en Yolanthe. De presentatrice vertelt dat het nog wel twee jaar kan duren. “We wachten tot we gebeld worden.”

Moeite met zwanger worden
Voor Wesley en Yolanthe ging er een heel proces aan vooraf om zwanger te worden van Xess Xava. In totaal deden ze er vier jaar over, na heel wat behandelingen in het ziekenhuis. In een interview met Linda de Mol in Linda’s Zomerweek vertelde Yolanthe hier openhartig over.

Plastische chirurgie?
Voorafgaand aan haar zwangerschap van Xess, zat de voetbalvrouw bij Humerto Tan aan tafel in RTL Late Night. Ongeveer heel Nederland viel toen over haar heen, ze zou van alles aan haar uiterlijk hebben gedaan. Wat Nederland niet wist: Yolanthe slikte medicijnen en onderging hormoonkuren om haar zwangerschapsproces te stimuleren.

Uiteindelijk werd ze zwanger van haar zoon Xess. Samen met stiefzoon Jessey vormen ze nu een gelukkig gezin, waar als het aan hen ligt nog kindjes bij komen. Het adoptietraject staat voor het bekende stel overigens los van de wens om ooit nog samen een biologisch kind te krijgen.

The Talent Project
Naast alle babywensen en adoptietrajecten gaat de showbusiness gewoon door: Yolanthe is vanavond te zien in het nieuwe RTL4-programma The Talent Project, dat zesamen met Johnny de Mol. Voordat je denkt, ‘dit is de zoveelste talentenjacht’, lees dit dan even. Dat is dit keer niet het geval.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good