Glennis Grace krijgt staande ovatie na sensationeel optreden tijdens finale America's Got Talent

Go Glennis!

glennis-grace
Still AGT

Glennis Grace maakte zich gisteren op voor haar eerste optreden tijdens de finale (die bestaat uit twee afzonderlijke shows) van America's Got Talent. Voor een volle zaal en vierkoppige jury zong ze het nummer Run van Snow Patrol. En hoe zong ze dat! Man, wat een stem. Dat resulteerde in een staande ovatie van zowel de jury als het publiek. En terecht.

Bekijk hier het hele optreden plus jurycommentaar.

Steek die maar in je zak
Tijdens het optreden wil jurylid Howie Mandel al bijna gaan staan van enthousiasme. Na Glennis' laatste noot schreeuwt Simon Cowell, nog wel de strengste van de vier, het bijna van de daken zo goed vond 'ie het. "Oh mijn god, Glennis, dit was gewoonweg sensationeel. Serieus, het was fantastisch. Ik weet niet wat er na de show met je gebeurt, maar jij hoort in een grote Broadway musical thuis."

Ook de andere juryleden spreken vol lof over het optreden van de 40-jarige Amsterdamse. 'Flawless' en 'Amazing' zijn een maar van de superlatieven die voorbij komen.

Nog even geduld
Het duurt nog even voordat we weten of Glennis zichzelf de winnaar van America's Got Talent 2018 mag noemen. De finale van het programma is opgedeeld in twee delen, waarvan gisteren deel één was. Donderdagnacht (Nederlandse tijd) volgt deel twee, waarbij een optreden met een bekende artiest op de planning staat (de geruchten gaan dat dit Bruno Mars is).

Eerste prijs
Daarna zal de winnaar bekend worden gemaakt. Mocht ze winnen, dan kan ze in haar handen knijpen. De prijs is niet mis: een miljoen dollar, een platencontract en een optreden in Las Vegas.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good