Leuk: op Nationale Broer- en Zusdag krijg je gratis popcorn bij Pathé

Goed moment om de strijdbijl te begraven

broers-zussen
Richard Jaimes - Unsplash

Je familie heb je niet voor het uitkiezen. Soms kun je je broer(tje) of zus(je) wel achter het behang plakken. Maar het wordt de hoogste tijd om deze strijdbijl (tijdelijk) te begraven, want op Nationale Broer- en Zusdag (30 september) heeft Pathé iets leuks voor jullie in de aanbieding!

Giel Beelen
Op 30 september is het Nationale Broer- en Zusdag, een initiatief van Giel Beelen dat vijf jaar geleden in het leven is geroepen. Dit naar aanleiding van het overlijden van de zus van de radio-dj.

Gratis popcorn
Heb je een broer of zus? Dan is deze dag een mooi moment om ze te laten weten hoeveel je om ze geeft. En hoe leuk om daar nog een uitje naar de bioscoop aan vast te plakken? Bij Pathé ben je aan het goede adres op deze dag. Hier krijgen alle broers en zussen een gratis grote popcorn op vertoon van hun filmticket.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good