Gigi en Bella Hadid waren in de Efteling met Kendall Jenner

Incognito, dat wel

gigi-bella
Instagram Gigi HadidInstagram

Als je gisteren in de Efteling was, kan het zomaar zijn dat je in de rij stond met wat bekende gezichten. De zusjes Gigi (23) en Bella (21) Hadid waren met de familie in het pretpark. Best friend Kendall Jenner (22) mocht ook mee met het familie-uitje. Heb je ze niet gespot? Dat kan, het clubje was behoorlijk incognito.

Nederland
Het is niet zo gek dat de familie Hadid in Nederland was. Moeder Yolanda is Nederlands en de oma van de modellen woont nog steeds in Nederland. Niet alleen Gigi, Bella en Yolanda Hadid waren in de Efteling. Ook het jongere broertje Anwar (19) was aanwezig.

Maskers
Via Instagram deelde Gigi verschillende foto’s van het dagje uit in de Efteling. Op alle foto’s is te zien dat de modellen maskers dragen. Kendall draagt een groen-geel masker, Bella een rood-bruin makser en Gigi een blauw-geel masker. Bekijk hieronder de foto's van de Instagram-story van Gigi:

efteling-hadid
Gigi HadidInstagram

Gigi HadidInstagram

Gigi HadidInstagram

Nichtjes
De nichtjes van Gigi en Bella, Lizzy en Joann van den Herik, waren ook mee, zij wonen uiteraard in Nederland. Mocht de naam Joann je bekend voorkomen, dat kan kloppen. Ze deed vorig jaar mee aan Curvy Supermodel en stond in de finale. Ze eindigde op de derde plaats.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good