Chantal Janzen en Tibor Lukács naast Simone Kleinsma te zien in Kees & Co

Simone Kleinsma wordt de tv-schoonmoeder van Chantal

simone-chantal
Instagram

"Was ik maar een kat die negen levens had, want dat leventje van mij, gaat zo razend snel voorbij." Laten we hópen dat de begintune van Kees & Co in het nieuwe seizoen hetzelfde blijft. Verder verandert er veel (in positieve zin): het verhaal, de cast... vooral van de nieuwe cast word je blij. Wat dacht je van Chantal Janzen en Tibor Lukács?

Kleinsma en Janzen
Een nineties kid? Dan leverde het nieuws over de terugkeer van Kees & Co, de sitcom die van 1997 tot 2006 op de buis te zien was, vast een lading euforie op. Grote kans dat je met het hele gezin naar de familie Heistee keek. Net als Chantal Janzen. "Het is een droom die uitkomt," zegt Chantal over de samenwerking met Simone Kleinsma tegen nu.nl. "En dan ook nog eens met een rol in een comedyserie waar we vroeger met ons hele gezin naar keken. Ik kan niet wachten om met de terugkeer van deze succesvolle serie weer heel veel families, jong en oud, voor de buis blij te kunnen gaan maken."

Ook Simone Kleinsma kan niet wachten tot de opnames beginnen. "Ik ben heel blij met Chantal als tegenspeelster. We hebben nog nooit eerder samen in eenzelfde productie gespeeld, maar we wilden het al zo lang! Dat het niet een musical zou worden, maar in Kees & Co, had ik natuurlijk ook niet kunnen bedenken. Ik verheug me erop om, samen met Chantal, het turbulente leventje van Kees weer in te stappen."

Het verhaal
Het nieuwe seizoen van de serie draait om Kees, die naar Spanje is verhuisd nadat haar dochter Anne daar is gaan wonen. Haar huis is intussen ingenomen door Rudie (haar zoon, remember? deze keer gespeeld door Tibor Lukács) en zijn nieuwe vriendin (Chantal Janzen). De chaos die dit oplevert zorgt ervoor dat Kees weer naar Nederland terugkeert.

Simone Kleinsma wordt dus de tv-schoonmoeder van Chantal Janzen (zie Instagram-video hieronder). Tibor Lukács ken je onder meer van de films Hartenstrijd en Homies.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hoewel de serie al lange tijd van de buis is, is Kees & Co nog altijd één van de best bekeken series bij Videoland. Dat is ook een van de redenen waarom de sitcom in een nieuw jasje wordt gestoken.

Wanneer?
De opnames starten op 2 oktober en de nieuwe afleveringen zijn in maart 2019 te zien bij Videoland.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good