Eerste kaasfondue restaurant van Utrecht opent binnenkort haar deuren

All we need tijdens de herfst

De Bakkerswinkel opent zeer binnenkort het eerste kaasfondue restaurant van Utrecht: Fondue au Fromage. Extra leuk: het restaurant is in een werfkelder van het bakkerspand aan de Wittenvrouwenstraat.

Op donderdag 4 oktober gaan de deuren open van je mogelijke nieuwe lievelingsrestaurant.

De Bakkerswinkel
De winkel is al zeventien jaar lang een lunchroom en de eigenaar wil nu ook beginnen in de avonden. "Het idee is spontaan ontstaan," aldus eigenaar Ton Geelhoed. “Een medewerker had een groot stuk brood uitgehold en daar kaas in gegoten. Ze zat er met vrienden in de tuin lekker uit te lepelen en stuurde mij een foto. Dat zag er zo goed uit."

Openingstijden
De Bakkerwinkels heeft twee werfkelders, waarvan er één gebruikt gaat worden voor het kaasfondue restaurant. Fondue au Fromage is vier avonden per week geopend. Van donderdag tot en met zondag kun je vanaf 17.30 uur lekker kaas fonduen.

De werfkelders zijn afgelopen zomer verbouwd en dit is waar jij vanaf oktober dus zit te kaas fonduen:

Ik wil kaas
"We gaan ons echt specialiseren. Niet even een klein pannetje kaas. Het is echt de kaasfondue waar je voor komt," aldus Ton. Nederlandse, Engelse, Franse en Zwitserse kazen komen op het menu te staan.

Goed om te weten: als je in oktober gaat kaasfonduen bij Fondue au Fromage krijg je een fles prosecco als openingscadeau.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good