Chrissy Teigen hilarisch eerlijk op televisie over sex: "Ik ben zó saai"

En hoe denkt ze over sex op de eerste date?

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Chrissy Teigen, model, vrouw van John Legend en altijd eerlijk en hilarisch op social media en tijdens televisie-optredens. Chrissy was onlangs te gast in de Amerikaanse talkshow 'Watch What Happens Live' en daar was het wederom raak.

Trio
Het concept: kijkers mogen de aanwezige celebrity's vragen stellen. Een van de kijkers haalde het liedje van Cardi B aan, die rapt over een trio met Rihanna en Chrissy Teigen en vroeg Chrissy naar haar favoriete trio-combinatie. "Letterlijk dat," antwoordde ze. "Maar ik ben zó saai. Ik zou degene van de drie zijn die in het hoekje zou zitten kijken."

Eerste date
Seks op de eerste date is vaak onderwerp van discussie. Wel/niet/wel/niet? Chrissy's mening? Wel! "Ik heb geen probleem met seks op het eerste afspraakje," aldus Chrissy. "John en ik leerden elkaar kennen op de set van een van zijn videoclips. Ik ging daarna naar een van zijn shows, en het was ook meteen prijs."

Bekijk het fragment hieronder.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good