Pascal Hamers wint meer dan één miljoen euro bij Postcode Loterij Miljoenenjacht

Winnen doe je bij...

pascal-miljoenenjacht
Still Postcode Loterij Miljoenenjacht

Gisteren was de laatste aflevering van dit seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht te zien op RTL 4. De Limburgse Pascal Hamers ging ervandoor met de hoofdprijs.

Koffers
Doordat hij veel koffers met lage bedragen weg speelt worden de biedingen van de bank steeds hoger. Pascal (31) weigert boden van 78.000, 147.000, 281.000, 399.000 euro. Zelfs het torenhoge bedrag van 763.000 euro slaat hij af.

MILJOENenjacht
Nadat Pascal het bedrag van 763.000 euro afslaat, haalt hij er nog één koffer uit. Wanneer dit het laagst overgebleven bedrag (1000 euro) blijkt te zijn, weet presentatrice Linda de Mol al hoe laat het is. De bank biedt een bedrag van 1.026.000 euro. Pascal drukt op de knop en is in een klap miljonair.

Droom
Voor de show zei Pascal al grappend tegen zijn collega’s: “Mij zie je maandag niet meer terug”. Dat zijn grap werkelijkheid is geworden, had hij nooit gedacht: “Het lijkt wel een droom”, aldus Pascal.

Hoi, je spreekt met Linda de Mol
Na het winnen van ruim een miljoen euro belt Linda de vrouw van Pascal. Linda vertelt dat haar man eerst zeven ton afwees. Manons reactie: “Oh nee, dat meen je niet!”. Wanneer Pascal vertelt dat hij miljonair is, kan Manon geen woord uitbrengen.

Camping het Koffertje
Met het bedrag dat hij heeft gewonnen wil Pascal graag een eigen camping beginnen. De naam van de camping: Het Koffertje.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good