Mensen sidderen van nieuwe Netflix horrorfilm Apostle

Is dit dan wel de engste film van 2018?

apostle-horror-netflix
Still Apostle

Horrorliefhebbers, eat your heart out. Hoewel we al hebben geschreven over een aantal kanshebbers in de running voor 'engste film van 2018', blijken sommige horrorfilms toch minder grillig te zijn dan verwacht. We noemen een The Nun, Veronica en Hereditary.

Zonder grappen, deze is écht eng
Maar mensen, als het aan kenners ligt is de nieuwste horrorfilm Apostle toch echt een gevalletje 'met het licht aan slapen'. De film verschijnt binnenkort op Netflix, de trailer van de film geeft al een voorproefje van de duistere en bloederige taferelen...

We liegen niet als je tijdens de twee minuten durende trailer je handen voor je ogen wilt doen. Bekijk hier de eerste trailer (warning: er kunnen onverwachte noodkreten uit je mond kopen).

Lijden zul je
Apostle speelt zich af op een eiland waar een sekte woont die er extreme rituelen op nahoudt wat betreft hun geloof. Een voorbeeld: 'God is pain, God is suffering,' is één van de mantra's die ze op het eiland gebruiken. Kun je nagaan.

Het verhaal
Het verhaal gaat over Thomas Richardson die erachter komt dat zijn zusje is overgehaald om zich ook bij de brute sekte te voegen. Ze vertrekt naar het eiland, waarna ze ontdekt dat het leven daar toch minder rooskleurig is dan ze dacht.

Om zijn zusje te redden bedenkt Thomas een plan: hij besluit om zich ook aan de sekte toe te voegen, zonder dat mensen weten dat hij een zusje heeft. Hij komt er met eigen ogen achter wat voor gruweldaden zich allemaal op het eiland afspelen, waarbij hij zijn eigen leven ook niet zeker is.

Welterusten
Of de film uiteindelijk ook zo angstaanjagend wordt als de trailer doet verwachten, moeten we nog even afwachten. Op 12 oktober komen we daar achter, dan plaatst Netflix de film op hun streamingdienst. Kun je in ieder geval tot die tijd met je nachtlampje uit slapen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good