McDelivery breidt uit: Haarlem en Groningen kunnen nu McDonalds laten thuisbezorgen

We're lovin' it

mcdonalds-uber-mcdelivery-haarlem-groningen
McDonalds

Begin vorig jaar werd bekend dat McDonalds en Uber Eats hun handen ineenslaan. Om de 'liever lui dan moe' McDonalds-liefhebbers op hun wenken te bedienen, begonnen de twee bedrijven McDelivery.

Een gouden zet, blijkt nu. Het thuisbezorgen van Mac-bestellingen begon in Amsterdam (en Amstelveen), waarna al snel Rotterdam, Utrecht en Den Haag aan het lijstje werden toegevoegd. Het McKroket-thuisbezorg-bestand wordt nu nog groter. Vinden wij goed nieuws, vooral nu de wintermaanden eraan komen.

I'm lovin' it
Vanaf vandaag kan iedereen in Haarlem ook vanuit huis McDonald's bestellen en laten thuisbezorgen. Groningen is de volgende op het lijstje: vanaf 2 oktober gaat McDelivery ook in die stad aan de slag. Ook worden de Haagse McDelivery-diensten uitgebreid: de restaurants Voorburg en Scheveningen gaan ook vanaf 2 oktober McDelivery aanbieden.

Hoe werkt het?
Het bestellen is simpel. Je downloadt de Uber Eats app voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt je favoriete McDonald’s-voedingswaar en betaalt.

Zodra de koerier op enkele minuten afstand van het McDonalds-restaurant is, ontvangt het restaurant een seintje om je bestelling te bereiden. De koerier meldt zich in het restaurant, haalt de bestelling op en bezorgt jouw guilty pleasure gemiddeld tien minuten bij jou aan de deur.

Ice ice baby
Vrijwel het gehele assortiment kan worden besteld, behalve het McBreak-menu en ijshoorns. Ijshoorns met softijs en een hobbelige weg naar de eindbestemming is geen hele goede combinatie (kunnen we inkomen). Flurry's en Sundaes kunnen daarentegen wel gewoon worden besteld. Je kunt overigens ook hele menu’s bestellen, wat in het begin nog niet het geval was.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good