Oh, oh.. Rik de Jong wordt uit Goede Tijden Slechte Tijden geschreven

"Hij wil een iets langere vakantie"

Tijdens de spannende zomercliffhanger van GTST zagen we al hoe Rik de Jong (Ferri Somogyi) zwaargewond raakte door de verknipte fratsen van Loes de Haan (Beaudil Elzenga). Nu blijkt dat de brandblusser die naar zijn hoofd is gegooid voor flink wat schade heeft gezorgd. Zoveel schade dat hij moet revalideren in Engeland.

Lange weg te gaan
We zagen dat Rik twee maanden na het ongeluk eindelijk uit zijn coma belandde. Dat blijde moment bleek alleen van korte duur toen hij erachter kwam dat hij niks meer voelt. Hij is verlamd...

Om aan te sterken en hopelijk zijn gevoel weer terug te krijgen, neemt hij daarom een rigoureus besluit. Rik verlaat zijn vriendin Zoë Xander en Meerdijk, hij vertrekt richting Engeland om te revalideren, in de hoop straks weer te kunnen lopen. Dat betekent dat we hem vanaf vandaag even niet meer in de soap zullen zien.

Net vader geworden
De oplettende kijkers weten waarschijnlijk waar het plotselinge vertrek van het personage vandaan komt. Ferri zegt zijn alterego tijdelijk vaarwel, omdat hij op een roze wolk leeft door de geboorte van zijn dochter Véda. "Ferri wilde graag wat langer vakantie, in verband met de zwangerschap van zijn vrouw”, aldus een woordvoerder van EndemolShine tegen RTL Boulevard.

He will be back
Kortom; we hoeven niet lang te treuren. Rik zal niet voor eeuwig van ons Meerdijkse beeldscherm verdwijnen. De 45-jarige acteur geniet nu van zijn vaderschapsverlof samen met zijn pasgeboren dochter en vrouw Noëlle, waarna hij, hopelijk lopend, weer terugkeert in de serie.

Tot die tijd zien we waarschijnlijk vooral hele zoete Instagramfoto's van zijn gezinnetje voorbij komen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good