H&M komt met een kledingcollectie voor je hond

Jij een leuke outfit, je viervoeter een leuke outfit

Dog, Winter, Canidae, Snow, Puppy love, Dog breed, Companion dog, Puppy, Sporting Group, Dog clothes,
Miranda Wipperfurth via Unsplash

Fesjun voor je huisdier. Hennes & Mauritz heeft begrepen dat trends tegenwoordig niet alleen meer voor de mens zijn weggelegd. Als je er een beetje hip bij wil lopen, draag niet alleen jij de laatste mode, maar ook de viervoeter naast je. En dus komt de Zweedse modeketen met een kledingcollectie voor je hond (of grote kat, kan ook). Waar we je eerder al de Britse trenchcoat voor je hond lieten zien, zijn inmiddels items aan de collectie toegevoegd.

Je beest aankleden
Dus: heb jij een trouwe viervoeter aan je zijde, dan is het de hoogste tijd om ook hem (of haar) in het nieuw te steken. H&M komt in haar webshop met kleding voor het winterseizoen: grofgebreide truien en (regen)jassen. Allemaal in maat XS, S en M. Past niet alleen Fifi, maar ook medium Max erin.

Aanschouw
Overigens geen overbodige luxe in Nederland, nu de herfst in aantocht is. Komt goed van pas voor het geval je hond zo'n diva is die met regen ineens geen poot meer vooruit wil zetten. Of het leuk vindt om zich pal naast jou uit te schudden. Of je chihuahua die al rilbibbert van de kou, terwijl het buiten nog 15 ℃ is.

In het assortiment zitten: een trenchcoat (inclusief Brits kraagje), doorgestickt hondenjack (inclusief kraag van imitatiebont en gevoerd met fleece), kabelgebreide hondentrui camel (met 11 procent wol, uiteraard alleen het beste voor je viervoeter) en kabelgebreide hondentrui grijs.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good