Dit wist je nog niet over Blake Lively en Ryan Reynolds (a.k.a. het leukste stel van Hollywood)

Ultieme couple goals

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ze zijn gek, leuk en waanzinnig knap. Je kúnt gewoon geen hekel hebben aan Blake Lively en Ryan Reynolds, het stel waar heel Hollywood jaloers op is. Met alle zoetsappige foto’s die voorbij komen op social media komen smelt iedereen.

Wij hebben wat leuke fun facts van dit powercouple voor je.

 1. Blake en Ryan hebben elkaar op de set van GreenLatern in 2010 ontmoet. Beide acteurs hadden nog een relatie, maar werden goede vrienden.
 2. Nadat de relaties van beiden strandden, hadden ze een double date. Ze hadden allebei een andere datepartner (awkward). Toen realiseerden zich dat ze gevoelens voor elkaar hadden.
 3. Ze zijn in het geheim getrouwd op 9 september 2012. Blake en Ryan zeiden het jawoord tijdens een privéceremonie in Boone Hall Plantation (Charleston, SouthCarolina). Martha Steward was verantwoordelijk voor de planning. Verdere huwelijksdetails zijn niet gedeeld met de media, behalve dat Florence Welch optrad.
 4. Toen de bevalling begon was, reed niet Ryan maar Blake naar het ziekenhuis. Hij zette het nummer ‘Let’s Get It On’ op in de auto. Vond zij op dat moment niet zo grappig.
 5. Het geheim van hun relatie, volgens het stel zelf? Niet op dezelfde tijden werken. De acteurs hebben beiden succesvolle carrières, maar zorgen ervoor dat hun werkschema’s niet overlappen. Op deze manier is de familie altijd bij elkaar.

  Hoe #couplegoals wil je het krijgen?

  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Feel Good