Nieuwste trailer Keeping Up With The Kardashians met vreemdganger Tristan en bevallende Khloé

Het belooft weer een seizoen vol drama, drama en nog eens drama te worden

trailer-keeping-up-with-the-kardashians
Still Keeping Up With The KardashiansYouTube

Als we het over een guilty pleasure hebben, dan hebben we het over Keeping Up With The Kardashians. Niets is leuker dan een brakke zondag besteden aan het drama rondom de Kardashian-clan.

Want dat er altijd drama is, is zeker. Dat merken we wel weer in de nieuwe trailer van de realityshow.

Kommer en kwel
Weet je nog: het Tristan-schandaal, waarbij de hele wereld zag hoe hij zijn hoogzwangere vriendin Khloé bedroog? Jep, het wel en wee rondom zijn cheat-actie krijgen we te zien. Inclusief de reacties van alle zussen.

Tristan is cheating
"Ze hebben een nieuwe video van hem," begint Kim, waarmee ze uiteraard dé video van Tristan en zijn 'fling' bedoelen. "Ontvolgd. Ik haat hem. Sorry not sorry," zegt ze.

Vervolgens zien we een hoogzwangere Khloé die onverwacht kalm reageert: "De dingen die ik kan controleren, moet ik controleren." Waarmee ze hoogstwaarschijnlijk doelt op de bevalling van True, die er duidelijk aan zit te komen.

Kim is boos
Aan het eind zien we een Khloé die gaat bevallen van True, waarbij ze hoopt dat iedereen er op tijd is. 'Zou Tristan erbij zijn geweest?' vragen wij ons dan meteen af.

Ook wordt de mentale gezondheid van Kanye nog even ter sprake gebracht. Kim: "Dat hij een mening heeft, betekent niet meteen dat hij ziek is."

Kortom: met het gehalte Kardashian-vermaak zit het wel goed komende periode. Bekijk de hele trailer hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good