Raden maar: de leeftijd van Expeditie Robinson-kandidaat I Am Aisha

Gevalletje goede genen

expeditie-robinson-i-am-aisha
RTL 5

Bij sommige vrouwen denk je: vertel me je skincare-routine, want mán, huidveroudering is niet iets wat in je vocabulaire voorkomt. Bij Expeditie Robinson-kandidaat I Am Aisha is dat het geval. Grote kans dat je de zangeres tussen de vijfentwintig en dertig schat, niet waar?

Is niet zo. Haar leeftijd blijkt zelfs onderwerp van discussie, omdat-ie niet honderd procent zeker is. Maar! Grazia to the rescue; de redactie zocht het uit. Lees mee.

Forever 27
I Am Aisha hanteert zelf in interviews een zogeheten 'medialeeftijd.' Zo vertelde de zangeres in 2015 aan Winq dat ze 27 is. Een gevalletje: forever 27, misschien?

Vervolgens schreef de Volkskrant dat I Am Aisha uit 1983 komt, dan zou ze 35 zijn, maar op Wikipedia staat weer dat ze uit 1978 komt, dat zou haar veertig maken. Wat is het nu?

Idols
Grazia ontdekte dat ze in 2007, toen ze meedeed aan Idols 4 (wist je dat?), op haar Hyves -account (de nostalgie) schreef dat ze 29 jaar was. Ze stelde zich aan de jury eveneens voor als 29-jarige. Maak een kleine rekensom en je komt tot de conclusie dat I Am Aisha inderdaad geboren is in 1978 en dus veertig is.

Nogmaals: vertel ons je skincare-routine, Aisha.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good