Vlogger Enzo Knol gaat uit de kleren op Instagram

En dat is niet de eerste keer


De bekende vlogger Enzo Knol deelt zijn hele leven met zijn volgers via zijn dagelijkse vlogs. Ook via Instagram deelt Enzo momenten uit zijn leven. De beste man geeft zich bloot aan zijn volgers. Dit keer niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk.

Enzo Knol
Via Instagram deelt de vlogger dat hij deze week te gast is bij Gert Late Night (van Samsom & Gert). De opnamens voor het Belgische programma vinden plaats op de zo te zien gigantische jacht Evanna. Elke week nemen Gert en sidekick James drie bekende mensen mee aan boord voor een kleine week. De eerste aflevering met Enzo was gisteren al te zien, hier te bekijken.

'Ze vertelden dat ik me helemaal bloot mocht geven, maar volgens mij heb ik dat iets te letterlijk genomen," schrijft een grappende Enzo bij de foto waarop we de vlogger but nakedzien staan op het achterdek van de jacht. Een Titanic momentje, maar dan net even anders, zullen we maar zeggen:

Niet vies van een beetje naakt
Het is niet de eerste keer dat Enzo uit de kleren gaat op Instagram. Eerder poseerde hij naakt op Kreta:

En zelfs in de ijskoude sneeuw ging Enzo naakt:

Kortom, Enzo laat graag de 'naakte waarheid' zien. Snappen we ook wel, als je zulke armen en zo'n bilpartij hebt.

Dee
Enzo had een lange relatie met Dee (21). Logischerwijs was zij vaak in zijn vlogs te zien. Toen de twee besloten uit elkaar te gaan, kon een vlog met uitleg dan ook niet uitblijven.

Daarna ontstond de verwarring: niet veel later bleken de twee toch weer samen te zijn. Om nog meer verwarring te scheppen, maar uiteindelijk voor duidelijkheid te zorgen: in juni maakten de twee bekend definitief uit elkaar te zijn.

Dee heeft inmiddels een nieuwe vriend. Kunnen we het er even over hebben hoe erg de Dee's nieuwe vriend op Enzo lijkt?

[instagram align='center' id='Bng4nrBFOgF']https://www.instagram.com/p/Bng4nrBFOgF[/instagram

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good