Zwanetta confronteert meisje dat haar uitscheldt voor 'slet' en 'bitch'

"Ik heb gewoon een mening, daar kom ik voor uit"

zwanetta-hater-video-youtube-bitch
Still Jeroen & CoYouTube

Haar wilde bos krullen, gewaagde outfits en, zwoele blikken en uitmuntende verleidingtechnieken (vooral bij Mezdi en Stefano was ze op dreef). We hebben het natuurlijk over Temptation Island (VIPS) verleider Zwanetta.

Ze deed mee aan zowel de gewone versie van het RTL-programma als de VIPS-variant. Juist door haar verschijning en succesvolle verleid-skills vonden mensen wat van haar. Dat bleek eerder al, maar wordt weer duidelijk als Jeroen van YouTubekanaal Jeroen & Co aan jongeren vraagt wat ze van de 20-jarige Apeldoonse vinden.

Slet
Het valt natuurlijk te verwachten dat er een mening over je wordt gevormd als je meedoet aan Temptation Island. Alleen meestal wordt die mening veilig achter een computerscherm gegeven. Het liefst zonder foto en door 'anoniempje'.

Jeroen pakt het anders aan in zijn online serie Bekend & Vermomd. Hij gaat met Zwanetta de straat op om mensen die een felle mening over haar hebben met haar te confronteren. Jep, dat wordt awkward.

"Ik doe geen uitspraken over haar, ik heb een hekel aan dat wijf. Ik vind dat echt een slet, een bitch," zijn de subtiele woorden van een meisje. Ze weet alleen niet dat 'glazenwasser' Zwanetta een paar minuten later naast haar staat. "Geloof niets van reality tv, alles is fake," is het statement dat de verleider maakt.

Bekijk de video hier, te zien vanaf 6 minuut 30.

Alterego
Over Zwanetta's karakter gesproken; volgens de danseres is ze in het echt 'heel anders dan op tv'. Over haar Temptation-alterego zegt ze: "Zwanetta-Temptation is meer een gespeelde versie, ik ben van mezelf heel rustig."

Verder trekt ze zich niets aan van het commentaar dat ze krijgt. "Ze doen maar, ik leef mijn leven toch wel. Het maakt me niet uit."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good