Tina (26) uit Tollebeek raadt Het Geluid en wint €58.100

image
Qmusic

Na twee maanden is Het Geluid van Qmusic geraden. De 26-jarige Tina uit Tollebeek (Flevoland) bedacht de oplossing tijdens het roken van een sigaret onder de afkapping: “Ik zat naar de gieter te kijken en toen dacht ik, dit zou het weleens kunnen zijn!”.

Fuck stoptober!”
Tina gaf het verlossende antwoord, namelijk: het ronde opzetstuk met gaatjes op de gieter zetten. Q-dj Erikvan Roekel belde met Tina in de uitzending en begon te juichen: “Fuck stoptober! Je hebt €58.100 gewonnen!”. Tina kon haar geluk niet op: "Dit is geen grapje hè? Ik kan het echt niet geloven!"

App-winnaars
Ook deze editie was het weer mogelijk om mee te spelen in de Qmusic-app. Het idee: spelers kunnen 'ja' of 'nee' stemmen op de antwoorden die in de uitzending worden gegeven. Spelers die overtuigd zijn van het antwoord van de kandidaat stemmen ‘ja’. Bij het juiste antwoord wordt er een bedrag van €10.000 onder deze 'ja-stemmers' verdeeld.

Tijdens deze editie van Het Geluid hebben in totaal 145 spelers 'ja' gestemd op het goede antwoord. Zij ontvangen elk een bedrag van €68,96. Best makkelijk cashen.

Hier kun je de video van het winmoment en de oplossing zien.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good