Wil je zien: Michiel Huisman ontmoet zijn evenbeeld in Madame Tussauds

Gevalletje 'zoek de verschillen'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Acteur Michiel Huisman is vanaf donderdag te zien als wassen beeld in Madame Tussauds in Amsterdam.

Meest gevraagd
De 37-jarige acteur stond als nummer één op de lijst van celebrity's die bezoekers nog in het museum zouden willen zien. Zowel in binnen- en buitenland heeft hij een uiterst succesvolle carrière. Genoeg redenen om Huisman in was te vereeuwigen, aldus een woordvoerder van het museum. Dat hij in 2016 is verkozen tot 'Knapste Gezicht ter Wereld', zal vast geen rol hebben gespeeld. Ahum.

Raarste ervaring ooit
De acteur noemt het ‘een van de raarste ervaringen in zijn leven’. Maar tegelijkertijd voelt hij zich vereerd. Wij vinden het wel handig: zo is de - inmiddels in Amerika gesettelde - Michiel iets dichterbij.

Primeur
Huisman
heeft een primeurtje te pakken: als enige Nederlandse mannelijke acteur is hij vereeuwigd in de zogenoemde VIP Gala Party. Hier staat hij naast wereldberoemde sterren als Ryan Gosling en GeorgeClooney. Lang geen gek lijstje om tussen te staan! Maar hé, met titels als Game of Thrones, The Age of Adeline en Irreplaceable You op je naam mag je jezelf wel een van de grote jongens in het filmwereldje noemen.

Slide in his DM
Leuk: Michiel roept alle bezoekers van Madame Tussauds op om een selfie met hem en zijn wassen beeld te maken, en deze naar hem toe te sturen via Instagram. Wie weet rolt er nog een leuk gesprek uit...

Horrorserie
Binnenkort is de acteur ook te zien in de Netflix-serie The Haunting of Hill House. Voor de horrorliefhebbers een absolute must see.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good