Lidl verkoopt volgend weekend een, hou je vast, Frikandel Speciaal Pizza

In de categorie 'het beste van twee werelden'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Niks is moeilijker dan de keuze voor welke cheat meal je gaat op een SAG(schijt aan groenvoer)-dag. Patat, pizza, kroket, hamburger, frikandel.... Het liefst wil je alles (first world problems). Om die keuze in het vervolg een stuk makkelijker te maken, helpt Lidl ons een handje. Maak kennis met je nieuwe lievelingspizza.

Inslaan
Op 13 en 14 oktober wil je een bezoek brengen aan de Lidl, dan ligt de Frikandel Speciaal Pizza in de schappen. En ja, dat is precies wat je hoopt dat het is.

Een pizzabodem belegd met stukjes frikandel, mayonaise, curry en uitjes. Als je het over het beste van twee werelden hebt, we willen je deze snaai-tip niet onthouden:

Bitte schnell
Zoals je leest gaat het om een 'op = op formule'. Snappen we ook wel met een prijs van €2. Alleen verkrijgbaar in het weekend van 13 en 14 oktober aanstaande. Kortom, we weten waar jij volgend weekend boodschappen doet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good