Aha! Dus zo komt Nicolette Kluijver droog op haar presentatie-vlot in Expeditie Robinson

Alles voor een goed shot

expeditie-robinson-nicolette-dennis-vlot
Expeditie Robinson

Elk jaar stonden Nicolette Kluijver en Dennis Weening weer als twee eindbazen op hun vlot middenin het water de proeven van Expeditie Robinson aan elkaar te praten. In een tropisch - en vooral droog (!) - outfitje en met, hoogstwaarschijnlijk, wat maquillage op hun gezicht (het blijft tenslotte televisie).

Zo blijft presentatrice Nicolette Kluijver in Expeditie Robinson

Wij hebben alle scenario's al in ons hoofd afgespeeld hoe ze van het 'vaste land' naar dat vlot komen. En vooral: hoe ze daar komen zonder volledig doorweekt te zijn. Zwemmen ze ernaartoe, met hun kleding in een waterdichte tas, om zich vervolgens om te kleden op het vlot? Per bootje? Jetski?

Hersenkraker

Dacht je- net als wij - dat in de wondere wereld van de televisie alles altijd tot in de puntjes is uitgedacht? Dat alleen het beste goed genoeg is? Think again. Niks geen glitter en glamour. Televisie blijkt ook maar mensenwerk. Zelfs bij Expeditie Robinson, waar de indrukwekkendste meesterwerken worden gebouwd voor de proeven.

He, he

Het mysterie is eindelijk opgelost. Onderstaande video geeft ons het langverwachte antwoord. Nicolette wordt, op een nogal provisorische en semi-klunzige manier op de rug van haar productie-collega naar het vlot getild:

This content is imported from Facebook. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

En wij maar denken dat ook daar een ingenieus idee voor was bedacht. Dat de montage een groot aandeel heeft in het 'uiterlijk' van een programma, blijkt maar weer.

5-sterren hotel

Over dat bootje gesproken, ook daar wordt gebruik van gemaakt:

This content is imported from Facebook. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

O, en mocht je de denken dat de twee presentatoren na opnames richting hun 5-sterren resort vertrekken om aan hun cocktail te nippen? Dat blijkt een simpel hutje te zijn:

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good