De meest hilarische faamnamen van 2017

Hahaha

coen-en-sander-show-faamnamen-2017
Getty Images

Radio 538-dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga gaan jaarlijks op zoek naar de opvallendste namen van Nederland in hun radioprogramma De Coen en Sander Show. Zo ook dit jaar. Genoeg pareltjes in de strijd voor de inmiddels beroemde titel 'Faamnaam 2017'.

Faamnaam van 2017
De afgelopen weken zijn er in de radioshow van de twee mannen genoeg hilarische namen de revue gepasseerd. De meest grappige en originele hebben het geschopt tot de zogenaamde shortlist. We presenteren je, de 18 namen in de running voor 'Faamnamen 2017':

1. Bennie Goedman
2. Bente Bruin
3. Boet Kemperman
4. Chris Mus
5. Connie Hardeman
6. Dick Sein
7. Erna De Voor
8. Ferry Brak (toch wel een van onze favorieten)
9. Gary Sidney Mey
10. Iet Sanders
11. Izzy Weissman
12. Mario Netten
13. Mor Dickman
14. Pieter Post
15. Roos Sein
16. Sjef Menu
17. Wiel Bouten
18. Wil Sneller

(P.s. Wij zijn toch wel reuze benieuwd wat de ouders van bovenstaande mensen dachten toen ze een naam voor hun kind uitzochten)

Roept u maar
Springt er een (of twee, of drie) in het bijzonder uit? Dan kun je je stem uitbrengen via de website van Radio 538. Je kunt je top 3 doorgeven, je gegevens achterlaten en zelfs live in de uitzending gebeld worden om je motivatie toe te lichten.

Faamnaam 2016
Vorig jaar brachten ruim 30.000 mensen hun stem uit voor de Faamnaam 2016. Loek Out en Maria Juana eindigde hoog in de ranking, maar uiteindelijk ging Kenny Boeijen er met de titel vandoor.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good