Toasted Coconut is de nieuwe haartrend van dit najaar

Plan die kappersafspraak maar vast

Er is weer een nieuwe haartrend met een leuke naam opgedoken. Als je graag van kapsel wisselt, is de kans groot kans dat je meteen je agenda pakt, je kapper belt en vraagt naar de Toasted Coconut coupe. Mét wat foto's onder je arm natuurlijk (we bedoelen de gallerij op je telefoon.)

I’m in love with the coco
De trend van dit najaar is dus de Toasted Coconut. Een mix van blond en brunette in één – ook wel bekend als bronde. De aanzet is donker bruin (handig als je brunette bent van jezelf, verven kan natuurlijk ook gewoon) en wordt naar beneden steeds lichter - de puntjes zijn bijna wit.

Zie jij het verschil?
Eerlijk gezegd zien wij het verschil niet zo met de oude bekende haartrend, balayage. Het verschil met de balayage-trend is dat de kleuren van een Toasted Coconut coupe als het ware door elkaar heen vloeien, waar bij balayage de kleuren door elkaar heen worden ‘gezet’ - oftewel bijna hetzelfde.

Om je geheugen even op te frissen, dit is hoe balayage eruit ziet:

Eerder gezien
De nieuwe coupe is een moderne versie van de ombre-look volgens professioneel haarkleurster Ami Rexroch. De ombre trend heeft uiteraard ook weer een soort identieke tweelingzus: de strobing.

De ombre trend ziet er zo uit:

Anyway, nieuw of niet zó nieuw, de coupe blijft prachtig.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good