Nederlandse romcom Zwaar Verliefd vanaf vandaag in de bioscoop

Avondje bios dan maar?

zwaar-verliefd
Still Zwaar Verliefd

Als er in Nederland een film wordt gemaakt, is het meestal een romantische komedie. De nieuwste (vanaf vandaag in de bioscoop): Zwaar Verliefd. Jim Bakkum en Barbara Sloesen spelen de hoofdrol.

Verhaal
De Nederlandse bioscoopfilm gaat over dierenarts Isa (Barbara Sloesen). Ze is onzeker over haar lichaam en daardoor onzeker in de liefde. Wanneer Ruben (Jim Bakkum) de dierenpraktijk binnenloopt met zijn labrador, valt Isa als een blok voor hem. Hij valt ook op haar, maar dat wil ze niet geloven.

Door flink te gaan sporten krijgt Isa weer zelfvertrouwen. Ze besluit om voor droomman Ruben te gaan, maar is hij nu nog wel geïnteresseerd?

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De film is gebaseerd op het boek Zwaar Verliefd, geschreven door Chantal van Gastel.

Bekende Nederlanders
De film is – hoe kan het ook anders – rijk gevuld met Bekende Nederlanders. Abbey Hoes vertolkt de rol van het zusje van dierenarts Isa. De vriendinnen worden gespeeld door Liza Sips en Jamie Grant. Andere rollen zijn weggelegd voor Kay Greidanus, Sarah Chronis en Davy Eduard King.

Benieuwd naar de trailer?

Derde kindje voor Jim Bakkum
Ook leuk: Jim verwacht met zijn vrouw, musical-ster Bettina, een derde kindje. Dat maakte het stel eerder bekend via Instagram. De twee hebben al twee kinderen: zoon Lux (5) en dochter Posy (6).

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good