Temptation Island-verleiders Pommeline Tillière en Fabrizio Tzinaridis gaan trouwen

Fabrizio deelt een video waarin hij Pommeline ten huwelijk vraagt

De Temptation Island-verleiders Pommeline en Fabrizio gaan (na een relatie van bijna acht maanden) trouwen. Zo maken ze zojuist bekend via Instagram. Zelfs het huwelijksaanzoek is vastgelegd en wordt met ons gedeeld.

Insta-official
Pommeline deelt haar prachtige verlovingsring met haar volgers via Instagram. “Hij stal mijn hart, nu steel ik zijn achternaam! Ik zei ‘YES’ #wifeytobe,” plaatst ze bij de foto van haar ring.

Fabrizio laat helemaal niks aan de verbeelding over en deelt het aanzoek. “Wie had ooit gedacht dat deze dag zou komen… She Said Yes!”. Pommeline is duidelijk ontroerd door het aanzoek van haar husband to be.

Temptation Island
Pommeline en Fabrizio waren verleiders tijdens Temptation Island. Om je geheugen even op te frissen: Pommeline ging ervandoor met Merijn Murk (die met Lisa naar het eiland kwam in 2017). Merijn en Pommeline hadden na de afleveringen een relatie, maar Pommeline verliet hem voor Fabrizio.

Tijdens Temptation Island 2018 deed Fabrizio meerdere pogingen om Daniëlle aan de haak te slaan. Daniëlle was samen met Mezdi (die jongen die Fabrizio ‘kleurplaat’ noemde). De pogingen van Fabrizio waren tevergeefs.

Sex Tape
Ook leuk: Fabrizio en Pommeline filmden hun privé(sex)leven en deelden dit met seksuologen in het Vlaamse programma Sex Tape. Het motto van de twee werd in de afleveringen duidelijk: “Een dag niet gesekst is een dag niet geleefd.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good