De eerste beelden van The Voice of Holland met Lil' Kleine

Met Lil' Kleine in de building wordt het niet snel saai, dat blijkt maar weer

Performance, Games, Event, Talent show, Indoor games and sports, Recreation, Public speaking, Music, Stage, Speech,
The Voice of Holland

Het is bijna weer The Voice tijd. Op 2 november aanstaande begint het negende seizoen van de talentenjacht, met niemand minder dan Lil' Kleine als nieuwe coach. En iedereen weet inmiddels; met Jorik Scholten in de building wordt het niet snel saai. Dat blijkt ook wel uit de eerste beelden.

Onzeker?
De Amsterdamse is niet op z'n mondje gevallen. Wisten we natuurlijk al (je komt niet voor niets uit Amsterdam). Hij is zo lekker bescheiden gebleven: "Als je coach mag zijn bij The Voice wordt bevestigd dat je een groot artiest bent. Nou vond ik dat zelf ook al," grinnikt 'ie.

Of ie zenuwachtig is voor zijn coaching skills? Neh.. "Klinkt een beetje arrogant als ik zeg 'ik kan jou een ster maken', maar ik weet wel wat daarvoor nodig is."

Bekijk de eerste beelden hier.

Lekker bezig
Hoewel de ras-Amsterdammer, afgaande op zijn leeftijd, zelf nog makkelijk mee had kunnen doen als kandidaat, zit de rapper maar mooi aan de jurerende kant van het podium.

Pas 23 jaar, maar Lil' Kleine zit er al warmpjes bij. Tientallen nummer 1-hits, een giga bankrekening (als we hem mogen geloven) en als jonkie coach in de best bekeken talentenshow van ons land. Je kan het slechter treffen..

Opvolger
Lil' Kleine volgt Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal, op als coach. Samen met vaste krachten Ali B, Anouk en Waylon vult hij de vier rode stoelen in de studio.

Vanaf vrijdag 2 november kunnen we elke vrijdag op RTL 4 vanaf 20.30 uur weer kijken voor welke talenten de coaches wel of niet draaien.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good