Met de nieuwe Minderen voor Kinderen app leer je geld te besparen voor het goede doel

UNICEF Nederland en LINDA.foundation komen met een nieuw initiatief

minderen-voor-kinderen-app-geld-besparen
Kat Yukawa


Je wil best een goed doel steunen, maar niet vastzitten aan een bedrag dat iedere maand van je rekening wordt gehaald. Soms ben je nu eenmaal net iets meer geld kwijt aan eten / cadeaus (voor jezelf) / vakantie. Stiekem kun je wel wat besparingstips gebruiken (iets met een gat, en een hand). Herkenbaar? Dan is de app van Minderen voor Kinderen iets voor jou.

Een week lang
UNICEF Nederland
en LINDA.foundation komen met dit initiatief. Ze roepen iedereen in Nederland op om van 1 tot en met 7 november de app te gebruiken om zelf geld te besparen, en dat gespaarde geld te doneren aan kinderen die het minder goed hebben.

Tips en tricks
Minderen voor Kinderen is bedoeld om kinderen te helpen, op een manier die je in je portemonnee nauwelijks voelt. De app geeft tips en tricks waardoor je leert dagelijks meer geld te besparen. Help je kinderen die het niet zo breed hebben én jezelf.

Makkelijker maken
UNICEF en LINDA. proberen het steunen van een goed doel makkelijker te maken voor consumenten. “We vragen mensen in Nederland die het goed hebben te kijken of ze een week lang kunnen minderen op dingen die ze makkelijk kunnen laten,” aldus Linda de Mol. “Op deze manier kun je met die kleine besparingen veel betekenen voor kwetsbare kinderen die nooit iets te kiezen hebben. Ik hoop dat heel veel mensen meedoen.”

Minderen voor Kinderen
Donaties worden verdeeld tussen UNICEF Nederland en LINDA.foundation. De Minderen voor Kinderen app is vanaf vandaag te downloaden voor iOS en Android en blijft het hele jaar door beschikbaar voor gebruik.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good