Letterbakvormpjes van Albert Heijn zorgen voor schunnige verwarring

Albert Heijns reactie is weer geniaal

Retail, Building, Outlet store, Product, Shopping mall, Supermarket, Convenience store, Shopping, Vehicle, Grocery store,
Albert Heijn

Geef grote bedrijven een social media account, doe er een paar briljante medewerkers van de digitale klantenservice bij, en je dag is gemaakt. Vooral als die medewerkers antwoord geven op ietwat schunnige vragen.

Spaaracties
Voor degenen die het gemist hebben; er is weer een nieuwe spaaractie gaande bij Albert Heijn. Na de tupperware bakjes, glazen en moestuintjes kun je nu letterbakvormpjes in alle letters van het alfabet sparen.

Da's lullig
Een goed idee, alleen in de uitvoering gaat het soms mis, zo blijkt uit Maartens vraag aan de supermarktketen op Facebook. Maarten was, romantisch als hij is, koekjes aan het bakken voor zijn vrouw. In de uitvoering stuitte hij alleen op een probleem.

De letter Y blijkt, eenmaal uit de oven, qua vorm verdacht veel weg te hebben van het mannelijke geslachtsdeel. Hij vraagt om advies:

"Hi Albert Heijn! Recentelijk heb ik van jullie hele mooie koekenbakkersvormen ontvangen. Voor mijn vrouw lekkere koekjes gemaakt, en ik had van de letter 'Y' (wat het denk ik moest zijn) meerdere vormen. Mijn vrouw was redelijk verrast toen ze de oven openmaakte. Kunnen jullie verklaren of dit zo hoort te zijn? Het lijkt niet echt op een 'Y'. Of is hier iemand nou echt de koekenbakker?"

This content is imported from Facebook. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Albert Heijn zou de Albert Heijn niet zijn als ze een woordkunstenaar loslaten om op een briljant antwoord te broeden. Dat briljante antwoord kwam er. Job van de klantenservice, props voor jou:

Albert HeijnFacebook

Wij zijn niet de enigen die hierom grinniken. Mensen vermaken zich kostelijk door op Job te reageren, want ook op Jobs naam zijn schunnige inhakers te bedenken. Daar had Rosanne dan weer een passend antwoord op:

Albert HeijnFacebook
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good