Glamour's daghoroscoop: zaterdag

13 oktober 2018

daghoroscoop-zaterdag-13-oktober-2018
Brandon Siu

Glamour’s astrologen stellen iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober
Je kunt onverwacht tegenstand van iemand ondervinden. Vermijd dat je in een te gevoelige discussie terechtkomt. Je bent niet op je sterkst vandaag dus gebruik je tact.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Jij bent wakker geworden met een goed gevoel dat je wilt delen met hen die je lief hebt. Zorg dat je met dierbaren gezellig kunt eten en een fijne avond hebt. Ga stappen als je single bent.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Jouw uitstraling is vandaag groots. Je komt vrolijk en uitbundig over en reken maar dat je hier de aandacht mee vangt. Trek iets leuks aan en ga vol overtuiging op je doelen af.

Steenbok

22 december tot 19 januari

Trek eropuit met je geliefden. Geniet van de vrijheid als je die hebt en laat even al het verantwoordelijkheidsgevoel varen. Gooi de plichten van je af en laat je vandaag lekker verwennen.

Waterman
20 januari tot 18 februari

Dit kan zo’n dag zijn waarop je samen met een vriendin de stad in gaat, mooie kleding en make up haalt, om in de avond op stap te gaan en er op je best uit te zien. Maak er een feestje van!

Vissen

19 februari tot 20 maart

Je bent vandaag in een fijne stemming, je staat open voor alles wat maar gek of spannend is. Dit kan daarom een bijzondere dag worden. Maak er een feestje van.

Ram

21 maart tot 19 april

Doe het, als dat kan, lekker rustig aan vandaag. Geniet van het samen zijn met je geliefden. Doe waar je zin in hebt zonder iemand voor zijn kop te stoten, dan wordt dit een top dag.

Stier

20 april tot 20 mei

Er kunnen onverwacht mensen bij je op de stoep staan. Het is zo’n dag dat je open moet staan voor het onverwachtse en wie weet wordt dit een gedenkwaardige dag.

Tweelingen

21 mei tot 20 juni

Raak niet gefrustreerd als het vandaag wat anders gaat dan jij wilt. Gebruik je Tweelingen kracht en wees flexibel. Wees in staat om te genieten van degenen die bij jou zijn.

Kreeft

21 juni tot 22 juli

Het is een dag om samen met je vriendin of geliefde te gaan shoppen. Neuzen naar de nieuwste trend, koffie drinken, lekker kletsen en als het kan genieten van de mooie mensen die je tegenkomt.

Leeuw

23 juli tot 22 augustus

Doordat jij vandaag goed in je vel zit, kan een geliefde wat jaloers zijn. Maak daarom duidelijk dat er maar één voor jou is die waarlijk bij jou past. Het is een dag om geliefd te worden.

Maagd

23 augustus tot 22 september

Het is vriendinnen-dag vandaag. Laat je verplichtingen lekker thuis en ga er met hen een gezellige dag van maken. Maak je even helemaal los van de afgelopen week, om zonder zorgen plezier te delen!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good