Glamour's daghoroscoop: zondag

14 oktober 2018

daghoroscoop-zondag-14-oktober-2018
Denis Degioanni

Glamour’s astrologen stellen iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Soms moet je ook ruzie durven maken zodat oude pijntjes en vervelende gedachtes kunnen verdwijnen. Het helpt je om de lucht te klaren en schept ruimte voor fijne dingen.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november
Spreek vandaag uit wat je verwacht van de ander. Je laat niet snel zien wat je voelt, doe dit vandaag wel en het levert zeker iets op. Het zal zorgen dat je een te gekke dag kunt hebben.

Boogschutter
22 november tot 21 december
Het liefst zou jij er samen met een geliefde nog even op uit gaan, spannende dingen doen. Laat je van je gevoelige kant zien vandaag zodat die ander amper nee kan zeggen.

Steenbok
22 december tot 19 januari
Als je wat opgesloten zit in jezelf, laat dan iemand toe die je vertrouwt. Je kunt niet altijd de steunpilaar van anderen zijn. Laat je open breken en word zacht.

Waterman
20 januari tot 18 februari
Het lijkt erop dat je vandaag op de praatstoel zit. Het liefst ben je de gehele dag samen met je vriendinnen of geliefde en voer je interessante gesprekken over je toekomst.

Vissen
19 februari tot 20 maart
Je bent vandaag directer als het gaat om wat jij wilt doen. Je gedraagt je wat meer als een haai in plaats van als een zoet goudvisje. Laat je omgeving weten wat je wilt.

Ram
21 maart tot 19 april
Zoals een Ram soms diep van binnen kan zijn, zo voel jij je vandaag, ondeugend en speels. Het is een goede dag om iets geheel nieuws uit te proberen, laat je diepste verlangens zien.

Stier
20 april tot 20 mei
Je voelt je stevig in je schoenen staan en je wilt kunnen genieten van het aardse leven. Daar ben je ook een Stier voor. Je wilt even niet letten op wat mag of niet, een dag genieten mag!

Tweelingen
21 mei tot 20 juni
Dit kan wel eens een leuke dagje worden. Het vraagt het lef van jou om mee te varen op de plannen van iemand die jou op sleeptouw neemt. Laat je verrassen als dit gebeurt.

Kreeft
21 juni tot 22 juli
Het is een dag om in je pyjama lekker rond te hangen in huis. Maak tijd om te genieten met iemand die je lief hebt, zonder iets te hoeven te doen, behalve lekker eten en drinken op je eigen eilandje.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Jij bent in een uitstekende vorm. Alle zintuigen staan op scherp. Je hoeft alleen te zorgen dat je de juiste persoon(en) om je heen hebt om deze dag te vieren alsof het je laatste is.

Maagd
23 augustus tot 22 september
Jij bent behoorlijk energiek waker geworden en je gevoel roept dat je wilt genieten. Het is tijd om in de watten gelegd te worden. Ga bijvoorbeeld naar de sauna of doe iets fijns met je geliefde.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good