Glamour's daghoroscoop: maandag

15 oktober 2018

daghoroscoop-zondag-14-oktober-2018
Patrick Carr

Glamour’s astrologen stellen iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober
Mentaal voel jij je prima. Je gedachtes zijn snel en scherp maar fysiek kun je je wat minder energiek voelen. Zorg dat je er leuk uit ziet, daarmee camoufleer je het een beetje.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november
Soms moet je kiezen tussen wat goed voor jou voelt en wat goed voor de ander is. Een compromis zou nog beter kunnen zijn, mits je daarmee beiden goed uit de verf komt.

Boogschutter
22 november tot 21 december
Er breekt voor jou vandaag een emotionele dag aan waarin je of veel betrokkenheid zult beleven of anderen moet laten weten waar jij staat en wat je voor hen voelt.

Steenbok
22 december tot 19 januari
Vandaag voel je weer de plichten maar daar ben jij als Steenbok goed in. Soms te goed. Je hoeft niet altijd de verantwoordelijkheden van de ander te dragen.

Waterman
20 januari tot 18 februari
Doe vandaag de dingen die zijn blijven liggen zodat je verderop in de week weer ruimte hebt om leuke dingen te doen. Dit is een dag om je te focussen op je verplichtingen.

Vissen
19 februari tot 20 maart
Je voelt je krachtig en zelfverzekerd. Mocht je in één of ander contact nog voor jezelf op moeten komen, doe dit dan vandaag. Het is een dag waarop jij je duidelijk laat gelden.

Ram
21 maart tot 19 april
Er is van alles te doen en jij bent al snel geprikkeld. Je bent in zo’n periode waarin alles leuk en aangenaam lijkt, maar je eigenlijk de puf niet hebt om er echt van te genieten.

Stier
20 april tot 20 mei
Jij wilt vandaag enigszins je eigen koers varen. Dit kan een beetje lastig zijn op je werk en zo. Probeer toch flexibel te blijven. Er komt immers morgen weer een dag.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni
Je bruist van de energie vandaag. Er gaat iets speels en vreugdevols van jou wat aanstekelijk uitwerkt op de mensen om jou heen. Dit is een heerlijke dag om onder de mensen te zijn.

Kreeft
21 juni tot 22 juli
Vandaag ben jij wat emotioneel en moet je het rustiger aan doen. Je wilt begrepen worden door de ander zonder teveel woorden daaraan kwijt te zijn. Dit kan natuurlijk niet bij iedereen.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus
Natuurlijk moet je ook met beide voetjes op de grond staan want er bestaan ook nog serieuze zaken. Al heb je daar nu eigenlijk geen zin in, je zult vandaag ook oog moeten houden voor je verplichtingen.

Maagd
23 augustus tot 22 september
Je voelt je ontspannen vandaag en je weet wat je wilt. Belangrijk is dat je de tijd neemt om daar ook echt voor te gaan. Laat de anderen zien wat je in je mars hebt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good