Glamour's daghoroscoop: dinsdag

16 oktober 2018

glamours-daghoroscoop-dinsdag-16-oktober-2018
Pono Lopez

Glamour’s astrologen stellen iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober
Vandaag kun jij al je charme gebruiken om dat te bewerkstelligen waar jij zin in hebt. Je bent werkelijk onweerstaanbaar als je goed in je vel zit. Maak daar gebruik van!

Schorpioen
23 oktober tot 21 november
Koop vandaag iets liefs voor een geliefde en wees extra alert op diens verlangens. Het goede betaalt zich altijd uit want jij weet als geen ander snel te lezen wat zich in iemand afspeelt.

Boogschutter
22 november tot 21 december
Vandaag kun je de rekening gepresenteerd krijgen van de afgelopen dagen. Ga je verantwoordelijkheden niet uit de weg. Haal de dingen in die zijn blijven liggen. Creëer hierdoor ruimte.

Steenbok

22 december tot 19 januari
Erger je niet teveel wanneer je plannen door andermans problemen verstoord worden. Het betekent dat die anderen ook bezig zijn om zaken op te pakken.

Waterman
20 januari tot 18 februari
Je bent vandaag in staat om de meest leuke dingen te bedenken, dus laat deze verfrissende tijd niet aan je voorbij gaan. Het hoeft niet groots te zijn maar iets wat jou uit de sleur haalt.

Vissen
19 februari tot 20 maart
Er kan wat spanning in de lucht hangen vandaag. Is het de spanning van liefde of juist de ergernis dat je je niet begrepen voelt. Zorg dat je duidelijk krijgt wat jij voelt.

Ram
21 maart tot 19 april
Trek er vanavond op uit met je vrienden en geniet van een fijne avond. Je hebt plezier en ontspanning nodig. Gun je zelf stoom af te kunnen blazen en relaxed te worden.

Stier
20 april tot 20 mei
Er hoeft weinig te gebeuren om te zorgen dat jij je opgewonden voelt. Dit kan in het positieve maar ook in het negatieve gelden. Als je goed in je vel zit, is dit heerlijk en anders wordt dit een rot dag.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni
Als jij vandaag goed in je vel zit, zullen de mensen graag in jouw nabijheid zijn. Zij genieten van jouw vrolijkheid en je lef om te zeggen wat je wilt. Een dag om van te genieten.

Kreeft
21 juni tot 22 juli
Overdag kabbelt het voort vandaag. Zorg dat je vanavond met iemand bent bij wie jij je veilig en begrepen voelt zodat, je zonder woorden, elkander samen bent en jij je veilig voelt.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus
Ook al is al die aandacht fijn, vandaag zul je merken dat er ook mensen zijn die jou dit niet geheel gunnen. Dus wees op je hoede. Laat je niet onderuit halen door geroddel.

Maagd
23 augustus tot 22 september
Je bent er overdag niet zo bij met je aandacht. Je verlangt naar de avond en je wilt er gewoonweg een superleuke tijd van maken. Zorg dat je geen fouten maakt op je werk of bij je studie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good