Glamour's daghoroscoop: woensdag

17 oktober 2018

glamours-daghoroscoop-woensdag-17-oktober-2018
Alexander Andrews

Glamour’s astrologen stellen iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober
Je kunt vandaag bijzonder veel aandacht krijgen en dit komt door je sexy uitstraling. Pas wel op dat je niet te ver gaat, want wat je oproept kan vandaag naar je toe komen.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november
Je kunt vandaag wat onenigheid hebben met iemand die je na aan het hart ligt. Zorg dat je niet verhardt. Jij kunt bij spanningen dichtklappen maar verstop dit keer je gevoelens niet.

Boogschutter
22 november tot 21 december
Met jouw opmerkingen kun je vandaag wat kwetsend zijn. Niet elk grapje dat jij vandaag maakt. wordt door de ander begrepen. Je kunt je ietwat te vrij voelen en gedragen.

Steenbok
22 december tot 19 januari
Jij hebt het nodig dat je complimentjes krijgt en geënthousiasmeerd wordt. Zorg dat je onder je vriendinnen bent en het fijn hebt met elkaar. Ga spontaan iets leuks doen.

Waterman
20 januari tot 18 februari
In al jouw enthousiasme naar de buitenwereld, vergeet je soms dat woorden ook een emotionele lading hebben. Zeker op je werk of op je studie kan dit lastig worden vandaag.

Vissen
19 februari tot 20 maart
Je kunt het gevoel hebben dat jouw bedoelingen niet zo goed gezien worden vandaag. Maak je hier niet te druk om, niet iedereen kan dichtbij jouw diepe gevoelens komen.

Ram
21 maart tot 19 april
Vandaag wil jij wel dienstbaar zijn aan de ander, maar durf dan ook aan te geven wat jij van die ander verwacht. De meeste mensen zien jou namelijk als iemand die het liefst alles in eigen hand houdt.

Stier
20 april tot 20 mei
Soms kun je door je koppigheid best wel bazig zijn en zeker vandaag wil jij, als het even kan, laten zien wie de baas is. Maar dat is alleen een goed plan als je dat ook daadwerkelijk bent.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni
Je wilt wel van alles doen, je hebt het druk in je hoofd en bezit honderd plannen. Maar als je plichten hebt, zitten deze een beetje in de weg vandaag. Zorg dat je je kan focussen.

Kreeft
21 juni tot 22 juli
Vandaag ben je assertiever en voel je je sterker. Je hebt de behoefte om initiatieven te nemen en deze ook duidelijk te tonen. In de relatiesfeer kan dit ook in je seksleven tot uitdrukking komen.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus
Je merkt dat je focus vandaag niet op je verplichtingen ligt. Maar het is wel wijs om af te maken, wat je nog moet doen. Dit zorgt dat je de rest van de tijd kunt gebruiken om dat te doen waar je zin in hebt.

Maagd
23 augustus tot 22 september
Zorg dat je er vandaag met je koppie bij bent. Het is een dag dat de belangrijke dingen vooral in het kleine zitten. Als je niet op let, glipt het je door de vingers. Vanavond kun je genieten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good