Glamour's daghoroscoop: donderdag

18 oktober 2018

daghoroscoop-donderdag-18-oktober-2018
Casey Horner

Glamour’s astrologen stellen iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober
Je bent in een uitdagende bui, bespeel daarom je liefje of iemand waar je een oogje op hebt. Maar geef niet gelijk toe, laat hem/haar langzaam gek worden van verlangen en dan…

Schorpioen
23 oktober tot 21 november
Het is zo’n dag waarop je zin hebt om er tegenaan te gaan. Je voelt je energiek en kijkt uit naar de avond. Bel of app degene met wie je samen wilt zijn. Neem het initiatief om plezier te maken!

Boogschutter
22 november tot 21 december
Het kriebelt in jou. De fysieke drang om iets te doen is groter dan de verplichtingen die je hebt, wees voorzichtig. Er kan hierdoor wat spanning ontstaan.

Steenbok
22 december tot 19 januari
Dit wordt een fijne dag en je zit goed in je vel. Je kunt doordat je ontspannen bent, gemakkelijk bergen verzetten en nog energie overhouden om leuke dingen te doen.

Waterman
20 januari tot 18 februari
Dit wordt mogelijk niet echt een fijne dag. Het is voornamelijk hard werken vandaag, zorg dat je niet geheel bekaf thuiskomt. ’t Is niet onverstandig ‘s avonds een stapje terug te doen.

Vissen
19 februari tot 20 maart
Je voelt je vandaag al een stuk beter. Je bent in staat om je gevoelens duidelijker onder woorden te brengen. Hierdoor wordt het voor de ander tastbaarder.

Ram
21 maart tot 19 april
Je hebt behoefte aan mensen om je heen dus nodig goede vrienden uit en ga samen lekker eten en genieten van het samenzijn. Het is een dag waarop je het zelf fijn moet maken.

Stier
20 april tot 20 mei
Voor jou hoeft er niet altijd eerst een goede sfeer te zijn om je fysiek tot iemand aangetrokken te voelen. Dat kan soms tot bijzondere situaties leiden. Wees voorzichtig vandaag.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni
Dit zou een vriendinnen-dag moeten worden. Samen uit eten, gezellig bijkletsen, shoppen en dronken van plezier naar bed gaan. Je hoofd bruist waarschijnlijk van de energie. Geniet.

Kreeft
21 juni tot 22 juli
Dit wordt zo’n dag waarop je teveel rekening moet houden met de stemmingen van anderen. Bescherm jezelf en blijf wat op afstand. Houd het goede gevoel van gisteren vast want je hoeft niet altijd te zorgen.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus
Dit kan een heerlijk druk dagje worden. Je wilt eropuit je vrienden bezoeken, leuke dingen doen en vooral veel lachen, in de avond shoppen, leuke kleding uitzoeken en onbekommerd zijn. Enjoy!

Maagd
23 augustus tot 22 september
Soms vind jij het prettig wanneer de ander een beetje de baas speelt en jij niet teveel verantwoordelijkheden hoeft te dragen. Zorg wel, als je zo’n bui hebt, dat je dit bij de juiste toelaat.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good