P!nk komt eindelijk weer naar Nederland!

Voelden wij ons even lang missundaztood

Performance, Entertainment, Music artist, Performing arts, Singing, Singer, Pop music, Event, Public event, Music,
Getty Images

What about us?!? Dat dachten we al die jaren in de hoop dat P!nk weer eens naar Nederland zou komen. Ons geduld werd op de proef gesteld, maarrrr.... We hebben goed nieuws: die dag is eindelijk hier!

Yes!
De 39-jarige zangeres is op het moment bezig met haar The Beautiful Trauma World Tour. Zoals de titel van de tour al doet vermoeden, is het een wereldtournee.

Sinds 2013 is Alecia Beth Moore, zoals de zangeres echt heet, niet meer in ons land geweest. Daar brengt ze nu gelukkig verandering in. In 2019 staat P!nk op 16 juni in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

Wil je P!nk na al die jaren weer live horen? De tickets gaan op 26 oktober aanstaande in de verkoop.

Sticks and stones they may, break these bones
De Amerikaanse zangeres is al sinds maart dit jaar bezig met haar wereldtournee. Dat ging niet altijd van een leien dakje. In mei onderbrak ze de tour nadat ze al had opgetreden in Amerika, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland.

Gelukkig hervat ze haar tournee. En al helemaal gelukkig hervat ze die met optredens in Europa. Dat is namelijk nogal even geleden. De Amerikaanse zangeres was in 2013 voor het laatst in Amsterdam tijdens haar The Truth About Love Tour.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good