Glamour's daghoroscoop: vrijdag

19 oktober 2018

daghoroscoop-vrijdag-19-oktober-2018
Unsplash

Glamour’s astrologen stellen iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober
Het is een goede dag om samen met een vriendin op pad te gaan. Je hebt zin in leuke ontmoetingen. Doordat je er goed en verzorgd uitziet, ga je vol zelfvertrouwen het weekend in.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november
Soms moet je even afstand nemen van je plichten en ook van degene die je lief hebt. Jij wilt vandaag die vrijheid hebben om je eigen dingen te doen. Maak je leeg en laad je op zodat weer ruimte ontstaat.

Boogschutter
22 november tot 21 december
Je bent in een gevoelige bui en je kunt geneigd zijn om je teveel over te geven aan alles wat jou genot geeft. Snoep niet teveel, let op je lijn anders kun je dat leuke jurkje niet aan.

Steenbok
22 december tot 19 januari
Ga iets leuks doen en maak er een ontspannen avond van. Zorg dat je zowel geestelijk als fysiek goed bijtankt waardoor je een enerverend weekend tegemoet kunt gaan.

Waterman
20 januari tot 18 februari
Laat je vanavond meeslepen op het ritme van het aangename leven en laat de controle voor wat hij is. Sluit deze werkweek af in stijl en bovenal met plezier en ontspanning.

Vissen
19 februari tot 20 maart
Maak er na al je plichten een relaxdagje van, laat je niet meenemen in de waan van de dag. Focus je op wat je dit weekend voor leuks met vriendinnen of je geliefde kunt gaan doen.

Ram
21 maart tot 19 april
Vandaag bereik je het meest als je wat zachter doet en je driften een beetje in toom kan houden. Rammen hebben soms zelf niet door hoe krachtig ze overkomen. Let hierop vandaag.

Stier
20 april tot 20 mei
Soms wil je gewoon als een diva of pasja verwend worden en alleen maar genieten. Als je niet iemand hebt die dit wil doen, laat je dan verwennen bij een masseur of door een lekkere sauna.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni
Er hangt een zweem van erotiek om jou heen en je wilt dit graag kunnen tonen. Daarbij heb je duidelijk behoefte aan positieve aandacht. Een goede avond om te gaan stappen, zeker als je single bent.

Kreeft
21 juni tot 22 juli
Gooi vanavond je remmen los en laat niemand jou vertellen wat wel of niet kan. In alles wat je nu doet, ligt de optie om grensverleggend bezig te zijn en een doldwaas weekend te starten.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus
Als er van buiten af geen donkere wolken over jou hangen, kan dit een fijne dag worden. Alles is in de juiste balans, je bent relaxed en je lief is op jouw hand. Maak er een mooie romantische avond van.

Maagd
23 augustus tot 22 september
Vandaag is het een beetje de dag waarop je de liefde moet vieren. Maak je mooi en ga alleen of met je liefde op stap. Geniet van de aandacht die je krijgt zodat je in de avond tevreden kunt slapen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good