Tweede seizoen van Netflix-hitserie Élite op komst

La Casa de Papel meets Gossip Girl

Alle fans van La Casa de Papel, Pretty Little Liars en Gossip Girl opgelet. Sinds 5 oktober is de nieuwe serie Élite online te zien, een Spaanstalige Netflix Original die veel weg heeft van onze drie andere favorieten.

Al snel wisten we; ook dit wordt een favoriet. Dat had Netflix gelukkig voorzien, ze zijn al bezig met een tweede seizoen!

Obviously
Hoe we dat weten? Een duidelijkere Instagrampost kan bijna niet. "Élite komt overduidelijk terug met een nieuw seizoen, dus verwacht een stuk meer van deze droomcast."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Muy bien
Met dat tweede seizoen zijn we maar wat blij, aangezien acht afleveringen bij lange na niet genoeg zijn om onze Élite-verslaving in stand te houden.

Netflix had trouwens vanaf het begin al zoveel vertrouwen in de Spaanse serie, dat op voorhand al een tweede seizoen werd goedgekeurd. Dat gebeurde nog voordat het eerste seizoen werd uitgezonden.

Élite
De verhaallijn van de serie is als volgt: na de verwoesting van hun eigen school door een aardbeving moeten drie arbeiderskinderen noodgedwongen naar de meest exclusieve school van Spanje: Las Encinas. Er is alleen één obstakel, de drie nieuwe studenten zijn - in tegenstelling tot de andere studenten - niet rijk. Dit zorgt voor nogal een strijd tussen de drie minder bedeelde leerlingen en de rest.

Casa de Papel
Mochten een paar gezichten je bekend voorkomen, dat kan kloppen. Drie acteurs uit de Spaanse hitserie Casa de Papel zijn ook te bewonderen in de (nu al) populaire Élite. María Pedraza (Alison Parker), Jaime Lorente(Denver) en Miguel Herrán (Rio) zijn in de nieuwe Spaanse serie te zien.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good