Zijn Gerard Joling en Rogier (van Gordon) aan het daten?!

De vakantiefoto’s zien er in ieder geval érg gezellig uit

Weten we nog hoe we allemaal meeleefden met de zoektocht naar een man voor Gordon in Gordon gaat trouwen… maar met wie? En hoe Rogier en Gordon uiteindelijk toch niet trouwden (wat wij als groot Rogier-fans bijzonder jammer vonden)? Sterker nog; Gordon trouwde helemaal niet.

Als je het over een goede plottwist hebt: nu blijkt uit een aantal Instagram-foto’s dat de appel niet zo ver van de oorspronkelijke boom (Gordon) valt. Gaat Rogier er vandoor met Gordons gemene stiefzus Gerard Joling?

Instagram
Rogier en Gerard plaatsten beiden vakantiefoto's van Gran Canaria op Instagram. Rogier plaatste er zelfs meer dan een.

Die foto's doen nogal wat stof opwaaien. Want: wat is hier aan de hand? Is het alleen maar heel toevallig dat beide heren vakantie vieren op dezelfde bestemming, of is er meer aan de hand?

Gerard plaatst onder de foto: “Ben ik gezellig op vakantie in Spanje, kom ik gezellig Rogier tegen.”

Of de twee elkaar toevallig tegen kwamen is onduidelijk. Even later plaatst Rogier namelijk nog een foto van hem en Gerard op Instagram met de tekst: “Het was me een weekje wel…”.

Reactie
RTL Boulevard
heeft inmiddels gesproken met zowel Rogier als het management van Gerard. Wanneer er aan Rogier wordt gevraagd of er sprake is van een relatie antwoord hij: “Wie weet, eerst elkaar beter leren kennen.” Volgens Rogier hebben ze een paar leuke dagen samen gehad en gaan ze binnenkort weer iets drinken samen.

De reactie van het management van Gerard is daarentegen minder rooskleurig. “Rogier en Gerard zijn elkaar toevallig tegengekomen op vakantie. Er is absoluut geen sprake van een relatie. Bovendien zou Gerard nooit iets beginnen met de afdankertjes van zijn valse stiefzus Gordon.”

Oké, (on)duidelijk.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good