Dunkin Donuts gaat in deze steden thuisbezorgen

Whaaaaaa. Zit jouw stad er tussen?

Beste nieuws van de dag: mocht je om welke reden dan ook niet in staat zijn om richting een Dunkin Donuts te gaan voor je guilty-donut-pleasure, dan komen de donuts vanaf nu gewoon richting jou. Want jahoor, de donutketen gaat ook thuisbezorgen.

Bring it to me
Dunkin Donuts was in Amsterdam al thuis te bezorgen via UberEats. Een grote maar; het ging slechts om een aantal filialen. Nu is de koffie- en donutketen ook een samenwerking aangegaan met Thuisbezorgd, wat betekent dat er ook in andere steden bezorgd gaat worden.

Waar staat je huis?
Een kleine adder: niet in alle steden waar een Dunkin Donuts te vinden is, wordt je lievelingssnack en Dunkin-koffie tot aan de voordeur gebracht.

Woon je in Amsterdam, Eindhoven, Hilversum of Utrecht? Dan ben je nu gelukkig, dat zijn de steden waar Thuisbezorgd begint met de haal-en-brengservice. Wij zijn overigens blij dat we die koerier niet zijn, die een verse koffie heelhuids van A naar B moet brengen.

Of Tilburg en Roermond uiteindelijk nog aan dit lijstje worden toegevoegd, moeten we gaan meemaken. Hoe meer er wordt besteld, hoe groter de kans, gokken we.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good