Komt er een vervolg op 'To All The Boys I've Loved Before' mét Cole Sprouse?

Wij hopen het net zo erg als jullie

noah-cole
Noah & ColeInstagram

We kunnen wel stellen dat To All The Boys I’ve Loved Before een ware Netflix-hit is. Veel vrouwen hebben er na het zien van de film een crush bij: hoofdrolspeler Noah Centineo (22). Nu is er gehint op een tweede deel van de romantische komedie. Daar worden wij uiteraard erg vrolijk van.

Deel 2
First things first: er is nog niks bevestigd over een deel twee. Maar er zijn wel een aantal dingen die hinten op een vervolg.

Hint 1: de omslagfoto van de Noah Centineo-fanpagina op Facebook is veranderd. Op de afbeelding is een foto te zien uit de eerste film met de tekst: ‘To All The Boys I’ve Loved Before 2. Netflix 2019’.

Boeken
Hint 2: schrijfster Jenny Han heeft in totaal drie boeken van de To All The Boys I’ve Loved Before-reeks geschreven. Het tweede boek heet PS. I Still Love You en het derde boek Always and Forever, Lara Jean. Kom maar door met die tweede én derde film (met Noah Centineo please).

Cast
Hint 3: in een eerder interview met Metro USA liet regisseur Susan Johnson weten dat ze erg geïnteresseerd is om een vervolg te maken. Lana Condor(Lara Jean) en Israel Broussard (Josh) zien het ook zitten om een deel twee te maken, het liefst zo snel mogelijk.

Toen regisseur Johnson aan hen vroeg of ze een deel twee moest maken, was het antwoord vrij duidelijk. “Ja, ga het maken! Voor we te oud zijn om de rollen te spelen. We willen geen dertig jaar zijn als we deze rollen spelen.”

Cole Sprouse
Hint 4: op de Facebook-pagina van Riverdale-acteur Cole Sprouse verscheen ineens onderstaande afbeelding. Een foto van Cole, Lana en Noah met de tekst To All The Boys I’ve Loved Before 2.

In de titel van post staat de titel van het tweede boek van Jenny Han: PS. I Still Love You. Laten we met z'n allen even een schietgebedje doen dat dit een hint van Cole is dat hij in het tweede deel te zien is.

To All The Boys I’ve Loved Before
Totdat er iets bevestigd is, moeten we het nog even doen met het eerste deel (ook niet verkeerd).

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good